EMMY

Sort hoppe

Stangmål: 157 cm

Race: Frieser

Emmy er en dejlig frieser, men der skal rides! Hun gør bestemt ikke noget af sig selv, og ville højest vippe lidt med ørerne hvis der sprang en bombe ved siden af hende. Alle ryttere kan ride på hende, man kan trygt stole på denne sorte skønhed

Halvpart: Caroline

BILLY

Brun Vallak

Stangmål:

Race: Blanding

Billy er Winnies dejlige vallak, som klubben får lov til at låne. Billy er en super sød dreng, som charmerer alle med sit søde udseende. Han er en lidt fræk, men super arbejdsvillig. Billy bruger vi til de lidt mere øvede ryttere.

Halvpart: Carina

Santano

Vallak

Stangmål: 147 cm

Race: Hafling

Santano er Judiths dejlige vallak, som klubben får lov til at låne. Santano er en super sød dreng, som kan bruges til alle ryttere. Han er nem at omgås, og er rigtig arbejdsvillig.

Mandy

Gul hoppe

Stang mål: 137

Race: Fjordhest/wales

Mandy er den yngste i flokken,   og en rigtig drenge pige på den gode måde. Hun prøver grænser, men hun er ikke ”ond” på nogle måder. Vi kan stort set sætte alle op på hende, og hun gør hvad hun kan for at gi en god tur. Hun elsker en gang ponygames eller frisk tur i galop.

Halvpart: Thea

Fair Choice

Brun hoppe

Stang mål: 152 cm

Race: DSP/holstener

Fair Choice er helt klart en prinsessehest, meget fin og følsom og ligner en million når hun kommer gående. Hun er en rigtig hyggetrold, og super nem at have med at gøre.

Halvpart: Sanne

Gina

Broget hoppe

Stangmål: 100cm.

Race: blanding

Gina er vores lille mascot, som er hele klubbens lille kæledægge.

Hun egner sig til alle ryttere (bare benene ikke er for lange).

Gina er frisk og fremadgående, men er virkelig sød.

Halvpart: Mangler en sød part

Prins

Vallak

Stangmål: 105cm.

Race: blanding

Prins er vores alderspræsident på 26år. Prins og Gina bor i samme boks og er rigtig glade for hinanden.

Han egner sig til alle ryttere (med korte ben).

Prins er frisk trods sin alder, og er rigtig sød.

Halvpart: Amalie