Zizzi

Brun hoppe
Stang mål: 152 cm
Race: DSP/holstener

Fair Choice er helt klart en prinsessehest, meget fin og følsom og ligner en million når hun kommer gående. Hun er en rigtig hyggetrold, og super nem at have med at gøre.
Halvpart: Sanne

Emmy

Sort hoppe
Stangmål: 157 cm
Race: Frieser

Emmy er en dejlig frieser, men der skal rides! Hun gør bestemt ikke noget af sig selv, og ville højest vippe lidt med ørerne hvis der sprang en bombe ved siden af hende. Alle ryttere kan ride på hende, man kan trygt stole på denne sorte skønhed
Halvpart: Marie

Santano

Vallak
Stangmål: 147 cm
Race: Hafling

Santano er en super sød dreng, som kan bruges til alle ryttere. Han er nem at omgås, og er rigtig arbejdsvillig.

Halpart: Tobias

Mandy

Gul hoppe
Stang mål: 137
Race: Fjordhest/wales

Mandy er den yngste i flokken,   og en rigtig drenge pige på den gode måde. Hun prøver grænser, men hun er ikke ”ond” på nogle måder. Vi kan stort set sætte alle op på hende, og hun gør hvad hun kan for at gi en god tur. Hun elsker en gang ponygames eller frisk tur i galop.
Halvpart: Thea

Gina

Broget hoppe
Stangmål: 100cm.
Race: blanding

Gina er vores lille mascot, som er hele klubbens lille kæledægge. Hun egner sig til alle ryttere. Gina er frisk og fremadgående, men er virkelig sød.