Emmy

Stangmål: 157 cm
Race: Frieser
Halvpart: Marie

Emmy er en dejlig frieser, men der skal rides! Hun gør bestemt ikke noget af sig selv, og ville højest vippe lidt med ørerne hvis der sprang en bombe ved siden af hende. Alle ryttere kan ride på hende, man kan trygt stole på denne sorte skønhed

Santano

Stangmål: 147 cm
Race: Hafling
Halpart:

Santano er en super sød dreng, som kan bruges til alle ryttere. Han er nem at omgås, og er rigtig arbejdsvillig.

Mandy

Stang mål: 137 cm
Race: Fjordhest/wales
Halvpart: Thea

Mandy er den yngste i flokken, og er en rigtig drengepige på den gode måde. Hun prøver gerne grænser af, men hun er ikke dum på nogle måder. Vi kan stort set sætte alle op på hende, og hun gør hvad hun kan for at gi en god tur. Hun elsker en gang ponygames eller frisk tur i galop.

Magnum

Stang mål: 120 cm
Halvpart: Karoline

Magnum er en frisk lille pony, der altd går sit bedste.

Flicka

Stang mål: 120 cm
Halvpart:

Flicka er trods sin unge alder en rigtig sød pony, som gør sit for at give en god tur og kan rides af alle.

Gina

Stangmål: 100 cm
Race: Blanding

Gina er hele klubbens lille kæledægge. Hun egner sig til alle rytter, hun er frisk og fremadgående, men virkelig sød.

Billy

Stang mål: 160 cm
Halvpart: Sanne

Billy er en hest der gør hvad han for besked på, og kan også rides af alle.