VORBASSE RIDEKLUB

Fiona

Hvid hoppe.
Stangmål: 147cm
Race: Connemara

Fiona er Belindas søde hoppe, som klubben får lov til at låne. Fiona er en bestemt dame, som godt kan være lidt sur på staldgangen. Dog er hun en super ridepony, som kan bruges til alle ryttere. 

Zizzi

Hoppe.
Stangmål:
Race: Shetlænder

Luna

Hoppe.
Stangmål:
Race: Fjordhest

Billy

Brun Vallak
Stangmål:
Race: Blanding

Billy er Winnies dejlige vallak, som klubben får lov til at låne. Billy er en super sød dreng, som charmerer alle med sit søde udseende. Han er en lidt fræk, men super arbejdsvillig. Billy bruger vi til de lidt mere øvede ryttere.
Halvpart:

Savanna

Brun hoppe.
Stangmål: 147cm
Race: 

Fair Choice

Brun hoppe
Stang mål: 152 cm
Race: DSP/holstener

Fair Choice er helt klart en prinsessehest, meget fin og følsom og ligner en million når hun kommer gående. Hun er en rigtig hyggetrold, og super nem at have med at gøre.
Halvpart: Sanne

Emmy

Sort hoppe
Stangmål: 157 cm
Race: Frieser

Emmy er en dejlig frieser, men der skal rides! Hun gør bestemt ikke noget af sig selv, og ville højest vippe lidt med ørerne hvis der sprang en bombe ved siden af hende. Alle ryttere kan ride på hende, man kan trygt stole på denne sorte skønhed
Halvpart: Caroline

Santano

Vallak
Stangmål: 147 cm
Race: Hafling

Santano er Judiths dejlige vallak, som klubben får lov til at låne. Santano er en super sød dreng, som kan bruges til alle ryttere. Han er nem at omgås, og er rigtig arbejdsvillig.

Mandy

Gul hoppe
Stang mål: 137
Race: Fjordhest/wales

Mandy er den yngste i flokken,   og en rigtig drenge pige på den gode måde. Hun prøver grænser, men hun er ikke ”ond” på nogle måder. Vi kan stort set sætte alle op på hende, og hun gør hvad hun kan for at gi en god tur. Hun elsker en gang ponygames eller frisk tur i galop.
Halvpart: Thea

Gina

Broget hoppe
Stangmål: 100cm.
Race: blanding

Gina er vores lille mascot, som er hele klubbens lille kæledægge. Hun egner sig til alle ryttere. Gina er frisk og fremadgående, men er virkelig sød.
Halvpart: Siff

Vorbasse Rideklub, Skjoldbjergvej 10, 6623 Vorbasse
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk