Fordele for VRIK’s medlemmer.

Er du medlem af Vorbasse rideklub, har vi fået lavet nogle forskellige rabatordninger ved forskellige butikker.

Det du blot skal gøre, er at bestille et medlemskort ved Bente på mail:  pilegaarden@bbsyd.dk

Du skal fremvise kortet når du handler i de nævnte butikker. Medlemskortet koster 25 kr.

Mange klubber vil i dag også se dette gyldige medlemskort, når man er ude og starte stævner.

Man kan kun købe kortet som medlem af klubben.Kortet skal bestilles en uge inden man skal bruge det. Skal det sendes med posten, betaler man selv for porto.

Fordele ved:

Helle’ s Rideudstyr,  Varde. 10 % på udstyr.

Tika Rideudstyr, Tjæreborg 15 % på udstyr  (dog ikke sadler og enkelte kampagnevarer) (ID + medlemskort skal fremvises. Rabatten glæder kun i butikken)

Gymnastik Og Ridesport, Esbjerg 10 % på udstyr.

Billund & Vejle specialfoder,  10 % på udstyr, 5 % på foder og tilskudsprodukter.

M.S.H Spring og rideudstyr Egtved, 10 % på ikke nedsatte varer.

Tiril B, rideudstyr og sportstøj, 10% på alle ordinære priser ved at skrive vorbasserideklub i kodefeltet, samt nummeret på medlemskortet i kommentarfeltet