Ordningen indebærer:

Pasning og pleje af hesten/ponyen. Soignering af hestens pels, man, hale og hove. Man skal rådføre sig med den hesteansvarlige eller formanden i forbindelse med produkter, samt soignering. Man må kun klippe man osv. i flg. aftale.

Det er tilladt, at købe grime, underlag og strigler til hesten/ponyen, men klubben fralægger sig ethvert ansvar for erstatning, hvis dette bortkommer eller går i stykker. Det er ikke tilladt at tage udstyr med hjem.

Man forpligter sig til at pudse sadel og trense jævnligt, samt udmugning af boks ca. 1 gang pr. uge.

Man må ride på hesten/ponyen de dage den ikke bliver brugt, samt på helligdage og i weekender.

Ved arrangementer forbeholder klubben sig ret til at råde over hesten/ponyen udover undervisningstiden.

Man må kun ride på tur såfremt man er over 18, ellers kun i følgeskab med en voksen.

Ved stævner i klubben og udenbys, har halvparten 1. ret til at bruge hesten/ponyen, men har ikke eneret på denne. På ture har halvparten førsteprioritet på hesten/ponyen.

Man overholder ordensreglerne.

Rideklubben afholder udgifter til smed, dyrlæge og udstyr.

Rideklubben vurderer og beslutter hvilket medlem der egner sig bedst til at tage ansvaret for hesten/ponyen.

Prisen er 600 kr. pr. måned inkl. 1 holdundervisningstime pr. uge, samt 1/2 enetime pr. md.