Gældene regler til VRIKs E og D-stævner.

Først vil vi gerne byde vores gæster velkommen til Vorbasse Rideklub. Vi arbejder hårdt for at alle får et godt stævne, derfor er det vigtig for os, at I melder tilbage, hvis vi kan gøre noget anderledes eller bedre.

Der rides om rosetter og sponsorgaver til E-stævner, og rosetter til D-stævner

HUSK hestepas.

OUT reglerne er gældende.

Opvarmning: Foregår på udendørsbanen ved indendørsstævner og i ridehallen ved udendørsstævner. Der må ikke longeres på opvarmningsbanen.

Procentklasser: Vi forbeholder os ret til at lave procentklasser ved få starter.

Betaling: Tilmeldinger uden betaling kommer ikke med på startlisten. Bemærkninger til starter bedes noteres på DRF GO! ved tilmelding, eller i tilmeldingsmailen.

Rettidig framelding: Skal ske senest tirsdag kl. 12.00 før stævnet, på telefon: 61 68 38 78 eller på mail: staevner@vorbasse-rideklub.dk. Ved senere framelding refunderes intet, uanset årsag. Ved framelding i rette tid refunderes 50% af tilmeldingsgebyret.

Stævnenummer: Skal bæres synligt under hele stævnet. Det skal rytteren selv medbringe.

Opstaldning: Dagsboks kan lejes for 150,- plus depositum på 100,-, som refunderes efter endt rengøring af boksen. Der er ikke wrap/hø med i prisen.

Cafeteria:  Vil være åbent under hele stævnet, hvor der kan købes mad og drikke til fornuftige priser. Medbragt mad og drikke må ikke nydes i cafeteriet. Swipp og mobilepay modtages.

Parkering: Der er fine parkeringsmuligheder i gårdspladsen. I stalden er der redskaber til efterladenskaber.

Præmieoverrækkelse: Reglementeret påklædning påbudt.